Teatar Narnača

Nedjelja, 17 Siječanj 2016

Nova narančasta godina...

Nakon zasluženog odmora vraćamo se novoj radnoj godini koja je pred nama.

I u 2016. godini za Vas smo pripremili bogat program u kojem nas do ljeta očekuju dvije nove premijere (TRI PRAŠČIĆA - veljača, CVILIDRETA- travanj). Također moći ćete pogledati i reprize nekih naših naslova (kao što su ALISA U ZEMLJI ČUDESA, HERKUL, CRVENKAPICA, TRNORUŽICA, ZALJUBLJENI PIPO, SNJEGULJICA I SEDAM PATULJAKA i dr.)  Nakon ljeta očekuje nas premijerna obnova jednog od naših prvih naslova ALADDIN, te potresna priča DJEVOJČICA SA ŠIBICAMA. Također je u pripremi još jedna avantura našeg PIPA ŽUŽIĆA. Nadamo se da ćete uživati i pronaći razlog da posjetite neku od naših predstava.

Ovu smo stanku također iskoristili kako bismo analizirali godinu koja je za nama te smo vrlo ponosni brojkama koje nam je ona donijela.

Odigrali smo za Vas 19 naslova i 4 produkcije dramskog studija, te ukupno odigrali 124 predstave.

Ukupno nas je u 2015. godini pogledalo 24 367 gledatelja, i na tome Vam veliko HVALA.

Također smo sudjelovali na dječjoj manifestaciji "DJEČJI GASTRO DAN", u projektu "BLOOMSDAY" predstavom MAČAK I VRAG, u humanitarnoj akciji za pomoć atletičarkama iz Pulske Gimnazije, bili tehnička podrška u obilježavanju 7. obljetnice djelovanja plesnog studija AB ORIGINA, sudjelovali u manifestaciji PROSINAC U GRADU te u organizaciji DOČEKA SVETOG NIKOLE NA BUNARINI.

Budite i u 2016. sa nama dio NARANČINE ČAROLIJE :)

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.