Teatar Narnača

Četvrtak, 05 Prosinac 2019

Razgovor povodom premijere predstave „Božićni kolačići Bake Mraz“ s glumicom Gordanom Šimić

Tko je Gordana Šimić?

Diplomirana glumica. Članica hddu-a i hzsu-a. Osim što sam diplomirala glumu  diplomirala sam i ekonomiju poduzetništva. Surađivala sam sa kazalištima u Puli, Zagrebu i Mostaru. Neke   od predstava u kojima sam igrala su : Pepeljuga, Pipo u prometnoj džungli i Pipova  božićna želja (Teatar Naranca); Saloma, Elektra, Putevima Glagoljaša (INK Pula); Heidi, Škrtac, Romeo Julija, Pipi duga čarapa, Moje (Kazalište Merlin); Legenda Ružice grada  (Kazalište Komedija)  Serije:  Zabranjena ljubav, Zauvijek susjedi i Sve će biti dobro.

Kako je došlo do tvog povratka u Puli?

Nakon višegodišnjeg rada i života u Zagrebu vratila sam se u Pulu, tu sam osnovala svoju obitelj i postala mama kćerkice Bo Malène. Ljubav me vratila u   Pulu, ali i u Teatar Naranča gdje sam se, nakon što sam postala mama, vratila kazališnim daskama.

Kakva je Baka Mraz i po čemu su posebni njeni kolačići?

Baka Mraz je dobra, vrijedna, organizirana, puna ljubavi, osjećajna i bez njene pomoći Djed Mraz ne bi mogao dostaviti poklone  pod bor svoj djeci svijeta. Baka Mraz nas uči o pravim vrijednostima, odnosima i ljubavi. Baka Mraz je nekad davno imala svoju slastičarnicu i zna raditi najbolje kolačiće na svijetu. Oni sadrže jedan  čarobni sastojak koji vam ne smijem otkriti jer je on tajna. :-)

Kakav je bio rad na predstavi „Božićni kolačići Bake Mraz“ ?
Raditi na predstavi je bio pravi užitak kao i na svim prethodnim predstavama u  Naranči. Nadam se da će dio tog lijepog i ugodnog rada sa scene doprijeti do što više djece i da ćemo u što većem broju uživat u novoj Narančinoj predstavi i zajedno otkrivat čarobni sastojak bakinih kolačića. :-)

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji i sponzori

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.