Teatar Narnača

Četvrtak, 05 Prosinac 2019

Razgovor povodom premijere predstave „Božićni kolačići Bake Mraz“ s glumicom Gordanom Šimić

Tko je Gordana Šimić?

Diplomirana glumica. Članica hddu-a i hzsu-a. Osim što sam diplomirala glumu  diplomirala sam i ekonomiju poduzetništva. Surađivala sam sa kazalištima u Puli, Zagrebu i Mostaru. Neke   od predstava u kojima sam igrala su : Pepeljuga, Pipo u prometnoj džungli i Pipova  božićna želja (Teatar Naranca); Saloma, Elektra, Putevima Glagoljaša (INK Pula); Heidi, Škrtac, Romeo Julija, Pipi duga čarapa, Moje (Kazalište Merlin); Legenda Ružice grada  (Kazalište Komedija)  Serije:  Zabranjena ljubav, Zauvijek susjedi i Sve će biti dobro.

Kako je došlo do tvog povratka u Puli?

Nakon višegodišnjeg rada i života u Zagrebu vratila sam se u Pulu, tu sam osnovala svoju obitelj i postala mama kćerkice Bo Malène. Ljubav me vratila u   Pulu, ali i u Teatar Naranča gdje sam se, nakon što sam postala mama, vratila kazališnim daskama.

Kakva je Baka Mraz i po čemu su posebni njeni kolačići?

Baka Mraz je dobra, vrijedna, organizirana, puna ljubavi, osjećajna i bez njene pomoći Djed Mraz ne bi mogao dostaviti poklone  pod bor svoj djeci svijeta. Baka Mraz nas uči o pravim vrijednostima, odnosima i ljubavi. Baka Mraz je nekad davno imala svoju slastičarnicu i zna raditi najbolje kolačiće na svijetu. Oni sadrže jedan  čarobni sastojak koji vam ne smijem otkriti jer je on tajna. :-)

Kakav je bio rad na predstavi „Božićni kolačići Bake Mraz“ ?
Raditi na predstavi je bio pravi užitak kao i na svim prethodnim predstavama u  Naranči. Nadam se da će dio tog lijepog i ugodnog rada sa scene doprijeti do što više djece i da ćemo u što većem broju uživat u novoj Narančinoj predstavi i zajedno otkrivat čarobni sastojak bakinih kolačića. :-)

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.