header5

Petak, 17 Travanj 2020

Kazalište putem ekrana

Cijela ova situacija traje već dugo i više nego smo mislili, no omogućili smo vam razne oblike pristupa našim predstavama.

 

Već znate da naše predstave možete pogledati preko naše Facebook stranice. Pa tako vas, nakon dugo vremena, ove subote u 18 h očekuje predstava Mačak u čizmama. Ukoliko niste član društvenih mreža ili nemate pristup istima, ili vam je jednostavno draže gledati televiziju, od ove nedjelje počinjemo sa prikazivanjem predstava na programu Tv Nove. Cijela obitelj, klinci, nonići, i kućni ljubimci mogu pogledati predstavu nedjeljom u 15h na programu Tv Nove. Ovaj vikend očekuje vas Mačak u čizmama, a zatim dolaze Cvilidreta, Jajolika priča, Reciklomen, Snježna kraljica i Zlatokosa. U drugom terminu prikazivat će se i predstave za mlade, Romeo i Julija i Orfej i Euridika. Još jedna velika novost u našem kazalištu jest i da ovog vikenda krećemo sa online dramskim studiom. Svi zainteresirani, kreativni i voljni da sudjeluju u online dramskom studiu slobodno nam se javite! Čekamo vas u subotu u 18 h da maštamo zajedno!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.