Teatar Narnača

Utorak, 04 Prosinac 2012

Sv. Nikola u Naranči


Danas je Naranču posjetio poseban gost: Sv. Nikola.

Djeca su bila oduševljena i sretna. Sv. Nikola ih je posjetio da očiste čizmice i pripreme čarape, jer ako su bili dobri očekuje ih puno slatkiša. A ukoliko nisu bili dobri, onda će ih dočekati - šiba.

Cijelom događaju najviše su se veselila i djeca iz Škole za odgoj i obrazovanje, koje je Sv. Nikola i obradovao slatkim poklon paketima. A učenici su cijeloj ekipi Pinocchia poklonili male anđele i božićne razglednice koje su sami izradili. 

Teatar Naranča bi se volio zahvaliti i trgovačkom lancu Kaufland, koje je pokazao veliko srce, i nesebično darovao  preko pedeset slatkih poklon paketa za naše prijatelje.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.