header5

"Teatar Naranča" iz Pule, umjetnička je organizacija registrirana pri Ministarstvu kulture RH, i upisana u "Očevidnik kazališta", čime garantiramo kvalitetan i provjeren umjetnički i kazališni sadržaj, za koji nije potrebno tražiti posebno odobrenje Ministarstva kako bi mogli pogledati predstavu.

Svojim radom i djelovanjem od 2011. godine ispunili smo svoj primarni cilj – vratiti Puli dječje kazalište, ali otišli smo i korak dalje te se prometnuli u jednog od najznačajnijih pružatelja sadržaja za djecu na području cijele Istre. Tome u prilog govore brojke naših odigranih predstava koje su sa početnih tridesetak predstava godišnje narasle do 254 odigrane predstave u 2019. godini.

Naš rad prepoznali su diljem Istre pa smo tako česti gosti u mnogim gradovima i općinama u čitavoj Istarskoj županiji, a sve smo češći gosti kazališta diljem Hrvatske.

Nadamo se da se uskoro vidimo na jednoj od naših predstava, a do tada – maštajmo zajedno!

 

Teatar Naranča

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.