Teatar Narnača

Istrijanske štorije

Istarske štorije je pučka predstava za djecu i odrasle koja nas podsjeća na legende i mitove sa područja Istre i njeguje kulturnu baštinu ovih prostora prikazujući običaje, vjerovanja i jezik naših predaka.
Glumci uz puno pjesme i humora te svojim glumačkim umijećem odigrati će publici legendu o Vilama koje su izgradile Arenu, legendu o nastannku Pazinske jame i legendu o svetoj Eufemiji.

Predstava se može igrati i u kazališnim dvoranama ali je prvenstveno predviđena za igranje na otvorenim prostorima (trgovima, ulicama, parkovima i sl.)  Kazališni pristup, pun kreativnog i nenametljivog - nedocirajućeg
pristupa često se pokazao kao najbolji način da oni najmlađi nauče nešto novo o svom zavičaju, kulturi i povijesti. 


AUTORI: Teodor Tiani i Nives Giuricin
ILUSTRACIJA: Vedran Rakić Zmaj

Trajanje: 30 minuta

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji i sponzori

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.