Teatar Naranča

Alisa u zemlji čudesa

Prateći Bijelog Zeca...

Ovaj svjetski poznati klasik Lewisa Carrolla pronašao je svoj put i do scene teatra Naranča. Poznatu priču pričaju glumci o djevojčici Alisi koja se stalno svađa sa svojom sestrom i silno želi biti odrasla. Jednog dana ugleda Bijelog Zeca koji izgubi rukavice. U želji da mu ih vrati slučajno upadne u rupu i završi u zemlji čudesa.

Tamo susreće razne likove poput zaigranih Blizanaca, Lažljive Kornjače, Mačke Koje Se Ceri, Gusjenice, Klobučara, Ožujskog zeca, Bijele i Crvene Kraljice. Oni joj pomažu da shvati kako se nije lijepo svađati, kako treba imati strpljivosti i sa osmijehom gledati na probleme. Kako Alisa prihvaća svoje mane i postepeno odrasta pomoću svih čudnovatih stanovnika zemlje čudesa pogledajte u novoj predstavi teatra Naranče.

 

Adaptacija i režija: Marijana Matoković

Asistent režije: Majkl Mikolić

Glazba: Ozren K. Glaser

Scenografija: Lena Modrušan i Matija Blašković

Kostimografija: Neven Mihić i Marina Štembergar

Scenski pokret: Maja Đurinović i Katja Rabar

Koreografije: Katja Rabar

Tekstovi songova: Luka Juričić

Oblikovanje svjetla: Anton Modrušan

 

Igraju: Katarina Baban, Luka Juričić, Majkl Mikolić, Katja Rabar, Matilda Nikić, Mathilde Vukosavljević, Elizabeta Košeto, Erik Vido, Masimo Dobrić i Alessia Vodopia.

 

Garderobijerka: Beki Perić

Prodaja: Sara Berčić

 

Trajanje: 51 min

Dobna skupina: 4+

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Promo video

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji i sponzori

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.