Orfej i Euridika

Teatar Naranča donosi vam prvu plesnu predstavu u potpunosti. Riječ je o poznatom grčkom mitu Orfej i Euridika. Orfej pomoću lire i predivnog sviranja zavede Euridiku, lijepu nimfu koja se zaljubi u njega te oni svoju ljubav okrune vjenčanjem. Naizgled je sve savršeno, ali njihova je sreća bila kratkog vijeka, jer se ljubomora prepriječila i u obliku zmije zadala smrt Euridiki.

Orfej, kao poznati simbol prave ljubavi, pođe za svojom Euridikom u podzemlje, mjesto mrtvih duša kako bi pronašao svoju ljubav i izveo ju u svijet živih. Budući da nikome prije nije pošlo za rukom sići u podzemlje Had – bog podzemlja svim svojim snagama obruši se na Orfeja, ali prava, čista ljubav ublaži srce strašnom Hadu koji dopusti Euridiki da pođe za Orfejem. Postoji samo jedan uvjet-ne smije ju pogledati dok ne napuste podzemni svijet. Hoće li Orfej i Euridika uspjeti pronaći drugu priliku za sreću i može li ljubav pobijediti pogledajte u plesnoj predstavi Teatra Naranča.

Režija i koreografije: Katja Rabar, Edi Gojak

Glazba: Ozren K. Glaser

Kostimi: Neven Mihić, Marina Štembegar

Frizure: Andrea Licul

Igraju: Katja Rabar, Edi Gojak, Majkl Mikolić, Andro Damiš, Matko Buvač, Irin Šime Rabar, Elizabeta Košeto, Mathilde Vukosavljević, Martina Gašparović i Matilda Nikić

Trajanje: 30 minuta

Dobna skupina: 12+

Prodaja: Sara Berčić

Tehničko vodstvo: Anri Deronjić i Ivan Živolić